29. mai 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Gjengen (f.v.) Athela, Mira, Emilie, Andreas, Malin, Tuva, Magnus, Per Arne, Anders, Sebastian, Wictoria, Daniel, Ella Sofie, Hannah og Robin.

80-tallet- beat for beat med skikkelig trøkk

Lørdag 14. mai og søndag 15. mai kan du oppleve at de fineste låtene fra 80-tallet får helt nytt liv med denne sykt bra gjengen med ungdommer. Fullt band med blåserekke trøkker på i Kultursalen på HUS.
Annonse

Alle korer og leverer show og her får vi nyte de musikalske godbitene fra 80-tallet, med klassiske hits og rariteter og vi lover dere: Dette blir show! Alle som er med har plukket sine favoritter fra dette eksplosive tiåret, og dere får høre Sledgehammer, Oa hele natten, It´s Raining Men, Svake Menneske, Eternal flame, Total, Thriller og mange-mange flere.

– Vi har satt sammen tre monstermedley og rekker over 60 låter på dette showet. Allsang og dans, party og kos – vi danser fugledans og lambada, og det blir litt mimring her, selv om vi leverer musikken dampende fersk, sier kapellmester Petter Anthon Næss.

Annonse

De fleste i denne gjengen har eller har hatt base på musikklinja på Kongsberg , og det er Åsmund Tvinnereim og Øvre Eiker kulturskole som holder i dette prosjektet og Petter Anthon Næss er kapellmester.

Og for at hyggefaktoren skal bli ekstra høy stiller Øvre Eiker skolekorps opp med kiosksalg i pausen på Hokksund Ungdomsskole.

Billetter selges på Deltager.no, og kan kjøpes på selve arrangementet.

Del: