21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Leder i Øvre Eiker Idrettsråd, Hanne Lyngaas får her gavesjekken på 600.000 av Jon Erik Lund i Gjensidigestiftelsen. (Foto: Emma Øren)

– Øvre Eiker idrettsråd – en mønsterleverandør hos Gjensidige stiftelsen

Tirsdag 10. mai arrangerte Gjensidige stiftelsen Årskonferanse på Latter i Oslo. Øvre Eiker idrettsråd var invitert inn til å holde et 25 minutter innlegg om fjorårets suksess og Sommerskole «Sommerkvikk 2021».
Annonse

– Det er ekstra motivasjon for Øvre Eiker idrettsråd å få lov til å fortelle om «livet bak arrangementet» vi hadde i fjor for fullsatt sal på Latter og live streaming for de som ønsket å delta digitalt. Det setter oss og hva vi får til i Øvre Eiker kommune litt på kartet. Samtidig er det gøy for oss å vise fram alle de gode kreftene som har bidratt fra næringsliv, kommuneadministrasjon og politisk lokal ledelse i fjorårets sesong. Det er hyggelig å være endel av et vinnerlag der alle ønsker å bidra, sier leder i idrettsrådet, Hanne Lyngaas.

Lyngaas forteller:
– Øvre Eiker idrettsråd har mottatt midler fra Sommerskole-tildelingen fra Øvre Eiker kommune for noen uker siden, men for å redde totalbudsjettet hadde de søkt Gjensidige stiftelsen om den resterende summen. De lurte oss litt og gav oss beskjed om at vi skulle få svar på denne tildelingen 12. mai.

Annonse

Overraskelsen ble derfor stor og rørende da idrettsrådet ble overrasket med en gavesjekk på 600.000 kroner på scenen. Gjensidige stiftelsen, Jon Erik Lund, titulerte Øvre Eiker idrettsråd som en mønsterleverandør og at Øvre Eiker idrettsråd leverer på alt de ønsker og alt stiftelsen ser etter.

– Vi har med oss et vinnerlag av medlemsforeninger i Øvre Eiker, så det er mange enkeltindivider i de ulike lagene som har vært med å jobbe fram dette sammen med oss. Samtidig gleder vi oss over at vi kan invitere inn spesial klubber som er medlemmer hos oss til å delta inn på enkeltdager i arrangementet, sier leder av Øvre Eiker Idrettsråd, Hanne Lyngaas.

Nå blir det Sommerkvikk 2022 i 20 dager denne sommeren. Det blir også tilbud om sommerjobber for ungdom som i fjor og de planlegger nå fulle dager med mange fine aktiviteter. Ekstra hyggelig blir det å ikke ta hensyn til koronarestriksjoner under årets gjennomføring av Sommerskolen. Sommerkvikk 2022 blir lansert i sommerkatalogen til Øvre Eiker kommune den 1. juni sammen med de andre sommerskole-tilbudene.

Del:
Annonse