21. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En litauisk mann ble kjørt til sykehus i ambulanse etter at han skled inn i sykkelen foran og havnet i autovernet. Han skal ikke være alvorlig skadet.

Kjørte inn i motorsykkelen foran – havnet på sykehus

Flere hundre store motorsykler var i dag på vei til treff da to av dem kolliderte på E134 ved Steinberg. En litauisk fører ble sendt til sykehus med skader, men de skal ikke være alvorlige.
Annonse

Det var klokken 12.17 at politiet fikk melding om ulykken. Ambulanse, brannvesen og politi rykket ut til ulykken, som skjedde i retning Hokksund like etter avkjøringen til Steinberg.

Ifølge vitner og politiet på stedet skal den ene MCen ha sklidd inn i sykkelen foran for deretter å havne i autovernet. Som kjent er autovern og stolpene som holder det oppe, ekstremt farlig for motorsyklister, men denne gangen ser det ut til å ha gått rimelig bra med mannen som kjørte.

Annonse

Andre MC-førere startet med førstehjelp umiddelbart i påvente av ambulanse.

Sykkelen som ble kjørt på fikk bakhjulet ødelagt og føreren går dermed glipp av treffet de var på vei til. Det samme gjør den andre som forårsaket ulykken. Han ble kjørt til Drammen sykehus, men politiet sier at han ikke er alvorlig skadet. Han var bevisst og ble tatt under behandling på stedet av lege og ambulansepersonell.

De to involverte syklene var ikke kjørbare og måtte berges. Trafikken ble ledet inn gjennom Steinberg så lenge redningsmannskapene jobbet på stedet. Trafikken mot Drammen gikk som normalt.

Del:
Annonse