2. oktober 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

NEDBRENT: Bare pipa stod igjen i morgentimene onsdag, på det som er et frittliggende hus uten andre bygninger i nærheten. (Foto: Alexander Jansen / DRM24)

Småbruk i Skotselv totalskadet i brann i natt

En enebolig tilknyttet et småbruk i Harstadveien i Skotselv sto i full fyr da nødetatene ankom natt til onsdag.
Annonse

Nødetatene rykket ut til melding fra naboer om brannen ved 02.30-tiden. Det skulle da være full fyr i eneboligen. Det er DRM24.no som skriver dette i natt.

En halvtime senere opplyser politiet at huset var fullstendig overtent og at det også hadde tatt fyr i vegetasjonen rundt eneboligen, men dette skal det ha blitt relativt raskt kontroll på.

Annonse

En person som er registrert på adressen, og er ifølge politiet gjort rede for. Vedkommende skal trolig være bortreist på ferie.

Det var et lite småbruk som ble totalskadd i Skotselv natt til onsdag.

Det skal ikke ha vært andre i huset. Politiets innsatsleder på stedet opplyser at de ikke har noen formening om brannårsaken eller mistanke om at brannen er påsatt.

Etter hvert gikk brannvesenets innsats over i en kontrollert nedbrenning og hindre spredning. Ifølge politiet skal det også ha vært noen mindre eksplosjoner fra huset under brannen, men hva som forårsaket dette er ukjent.

Brannvesenet vil være på stedet utover morgentimene for etterslukking.

FRA AVSTAND: Brannen var godt synlig fra Rv. 35 på motsatt side av Drammenselva.
En traktor som sto inntil huset ble også totalskadd.
Del: