29. september 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Slik blir du klar til sommeren 2022

ANNONSØRINNHOLD: De lokale værmeldingene i kommunen vår er kanskje noe av det som er aller viktigst for folk om sommeren. For det å vite om vi kan være ute eller må skynde seg å ta inn putene som ligger ute før det kommer tordenvær, er noe vi alle sammen deler.

Og de lokale værmeldingene lover både sol og regn i sommer, noe vi nesten kan si oss glad for i og med at vi har hatt så mye tørke de siste par månedene. Men hvordan skal vi ta best mulig vare på verandaen vår om sommeren?

Her skal du få noen tips, sånn at du er klar til det lokale været – uansett hva det blir.

De som er heldige nok til å ha veranda eller balkong vet hvor utrolig viktig det er å være forberedt på all slags vær og det er akkurat dette vi skal slå et slag for her. For selv om vi håper at det blir en varm og deilig sommer her i kommunen, er det likevel mange gode grunner til å håpe på noen skikkelige regnskurer og tordenvær også – for det har de siste månedene med tørke vist oss at grunnvannet vårt ikke fikser.

Invester i verandaen din
Det å investere i verandaen din er noe av det beste du kan gjøre, og det å kjøpe putekasse og andre ting som kan gjøre det lettere å ta vare på verandaen din, er noe av det beste du kan gjøre. Frister det? Kjøp putekasse her.

Du kan også kjøpe et trekk til møblene dine og ikke minst parasollen hvis du ikke har mulighet til å sette disse tingene under tak – sånn at du sikrer deg mot at tingene dine blir ødelagt av vær og vind og er beskyttet under tak eller i en putekasse.

Om sommeren er det ofte skiftende skydekke og det kan gå fra å være sol og skyfri himmel til tordenvær på få timer, så det å kunne kaste putene ned i en putekasse og dekke til møbler og andre ting raskt og enkelt er noe av det beste du kan gjøre.

Husk å tenke på grillen din også og ha en nødløsning for grillen din i tilfelle det blir dårlig vær mens den fortsatt er varm og du ikke bare kan legge over beskyttelsen. 

La oss håpe at sommeren blir god, med både sol og regn, sånn at både vi og grunnvannet i kommunen får akkurat det vi har behov for.

Denne artikkelen er bestilt av Bazoom Group ApS i Danmark.

Del: