17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

(Illustrasjon: Unsplash)

Slik kan du gi hjemmet nytt liv til en god pris

ANNONSØRINNHOLD: Av og til blir vi litt lei av det vi har hjemme, og det kan virke fristende å gi hjemmet et nytt liv med noen nye pyntegjenstander eller møbler. Du trenger ikke bytte ut all verdens for at det skal gjøre en stor forskjell i hjemmet, så du trenger ikke nødvendigvis å bruke mange tusen kroner for at du skal oppleve et friskt pust i stua.

Selv om du kan gjøre det nokså billig å handle noen nye pynteputer eller stearinlysholdere, så hender det jo av og til at vi ønsker å gjøre litt mer enn det også. Vi har funnet frem noen gode tips til hvordan du best kan gi stua, soverommet eller kjøkkenet et friskt pust uten at det svir for mye i lommeboka.

En god nettbutikk
Det å finne en god nettbutikk kan gjøre jobben ganske så mye enklere. For det første får du muligheten til å handle både TV-benk, spisebordstoler og nye tepper på et og samme sted. For det andre så kan du ofte få gode tilbud dersom du bruker nettbutikker som for eksempel VidaXL. Her kan du gjøre gode kupp dersom du kjøper flere produkter innenfor samme produktkategori, eller sesongvarer som hagemøbler eller utemøbler. Finn det som passer best for deg og la deg inspirere av alle de flotte produktene.

Det som også er fint med en nettbutikk er at du kan sammenlikne produkter. Du kan enkelt legge til produktene du liker i handlekurven eller på «ønskelisten» og deretter vurdere hvilke av produktene du liker best slik at du finner det som passer aller best for deg. Sammenlikn kvalitet, design og pris og finn de perfekte produktene som gir deg en ny start. For vi nordmenn er glad i å pusse opp, så da kan det være godt å finne kvalitetsprodukter som ikke koster en formue.

Har du vurdert å handle brukt?
Det å handle brukt kan også gjøre at du finner noen skatter som passer perfekt inn i hjemmet ditt. Kanskje trenger møbelet et ekstra malingsstrøk eller kanskje trenger hyllen en ekstra skrue, men du kan få utrolig gode priser dersom handler brukt. Du kan for eksempel handle brukt på Marketplace, Tise eller finn.no, eller så kan du benytte deg av loppemarked-sesongen for å se om du kan finne noen skjulte skatter der. Om du er flink til å besøke et par markeder i året så skal du ikke se bort ifra at du finner både to og tre ting du liker.

Det å handle brukt er også utrolig viktig for miljøet. Det er spesielt viktig når vi handler tekstiler, men det er også viktig når vi handler andre materialer som stål, tre og plast. Det å handle brukt er altså både godt for lommeboka og for miljøet, samtidig som du finner flotte møbler og produkter som allerede har levd et spennende liv. Det at det er litt historie i møblene du har hjemme er utrolig sjarmerende og absolutt vært å vurdere.

Denne artikkelen er bestilt av We Digitize Danmark.

Del: