20. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Elevene på salg, service og reiseliv ved Eiker videregående skole skaffet seg kunnskap om hvordan en attraksjon som Bjørneparken blir drevet. (Fotos: Per Jørund Grøthe)

Eiker-elever sanket kunnskap om driften av Bjørneparken

Elevene i vg1-klassen på salg, service og reiseliv ved Eiker videregående skole sitter ikke bare i klasserommet. Dette skoleåret har de blant annet vært involvert som funksjonærer under VM i skiflyging i Vikersund, de «overtok» restauranten Onkel Thor i Vestfossen en tirsdagskveld i mai.
Annonse

I dag gikk turen til Bjørneparken i Flå, hvor de fikk mulighet for å skaffe seg litt innsikt i hvordan dette populære turistmålet blir drevet, melder skolen på sine nettsider.

De fikk komme på nært hold til flere flotte dyr fra vår natur, men også mer eksotiske dyr som leopard og krokodille. Følget fra Eiker fikk også overvære foring av bjørn, rev, elg og ulv.

Annonse

Alle fikk også høre direktør Kees Oscar Ekeli i parken fortelle om hvordan de tenker når det gjelder blant annet drift og markedsføring. Det var også mulig å komme med spørsmål til ham.

Altså gode muligheter for å tilegne seg nyttig kunnskap for den som har planer om å jobbe med salg og service eller innen reiseliv i framtida.

Del:
Annonse