31. mars 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Laila Gustavsen er ansatt som ny leder for Øvre Eiker kommunale eiendom. Hun har tidligere vært AP-politiker på stortinget. (Foto: Privat)

Blir ny daglig leder i Øvre Eiker kommunale eiendom

Tidligere stortingspolitiker Laila Gustavsen er ansatt om ny daglig leder i Øvre Eiker kommunale eiendom.
Annonse

Laila Gustavsen er 48 år og kommer fra Ådal på Ringerike, men har bodd på Kongsberg siden 1993. Gustavsen har jobbet med campusutvikling og infrastrukturprosjekter i Universitetet i Sørøst-Norge i avdeling for infrastruktur siden 2014.

Her har hun blant annet vært drifts-/administrasjonssjef på Ringerike, prosjektleder for ulike byggeprosjekter i Bø, på Ringerike og Kongsberg. I dag er hun seniorrådgiver ved avdeling for infrastruktur i USN der hun jobber med ulike type utviklingsprosjekter, heter det i en pressemelding.

Annonse

Laila Gustavsen har lang og bred erfaring fra ulike lederroller i offentlig virksomhet, blant annet SFO, Nav og fra universitets- og høgskolesektor. Hun starter i jobben 1. september.

Den nye daglige lederen gleder seg til å starte i jobben.

– Jeg er opptatt av den verdikjeden som Øvre Eiker kommunale eiendom er en del av, der foretaket er en leverandør av bygg og tjenester i bygg, for kommunen og til innbyggerne i Øvre Eiker. Jeg gleder meg til å bidra inn i det arbeidet i en organisasjon som jeg har hørt har mange flinke folk. Jeg ser også frem til å jobbe i skjæringspunktet fag og politikk, og til å skape resultater sammen med alle andre som hver dag går på jobb i eiendomsselskapet, sier Laila Gustavsen.

Tidligere daglig leder, Gunn Edvardsen, sluttet i jobben i vinter, og det er Anders Bratland som fungerer som daglig leder fram til Gustavsen er på plass i september.

Del: