25. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Ikke fullt, men god stemning på Sanden Hotell fredag kveld da Rune Rudberg og band sto på scenen.

God stemning på Sanden med Rune Rudberg og band på scenen

Rune Rudberg var i god form og kommenterte skjørtelengden til de frammøtte jentene på Sanden Hotell i går kveld. Han fortsatte med flere kommentarer om damer og unger – med god selvironi. Men folk koste seg selv om det var langt fra fullt denne kvelden.
Annonse

Endelig litt sommer i lufta og en konsert uten å tenke på kronarestriksjoner. For den pandemoen er for lengst glemt for de fleste av oss. Nå kysses og klemmes det over en lav sko og med en øl eller tre innabords var det få som tenkte smittevern i går.

Rune Rudberg og bandet gikk på scenen litt over klokken 22 fredag kveld. Og de holdt det gående til ett-tiden med noen innlagte pauser. Publikum var spredt i alder og kjønn, men mange kunne tekstene til denne populære, men noe omstridte artisten. De sang med av full hals.

Annonse

Og med innslag av country og danseband i god stil så var det mange som benyttet anledningen til å ta en dans – da gjerne swing. Dette så ut til å gi mersmak.

Ny konsert i kveld
I kveld er det nok en utekonsert på Sanden Hotell. Da er det bandet «Katalysator» – som er et hyllestband til Åge Aleksandersen. Det er et band og en artist som trekker mye folk og det er ventet enda flere til Sanden i kveld.

Her er noen bilder fra fredagens konsert med Rune Rudberg og band.

Del:
Annonse