29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hokksund Byutvalg innbyr til sankthansfeiring torsdag 23. juni i Skriverparken ved Sorenskrivergaarden. Ta med grillmat og godt humør, oppfordrer de.

Hokksund Byutvalg arrangerer igjen sankthansfeiring

Har du lyst til å feire sankthans, men mangler et sted å feire eller noen å feire med? Torsdag 23. juni inviterer Hokksund Byutvalg til sankthansfeiring for små og store i Skriverparken i Hokksund.
Annonse

Byutvalget arrangerte sin første sankthansfeiring i 2019. Samlingen ble en stor suksess med strålende sommervær for de over 400 frammøtte. Etter to år med avlyste arrangementer kan de endelig igjen invitere til feiring i Skriverparken ved Hokksund Camping.

Dette er et åpent arrangement, og det er ingen påmelding. Du tar med egen grillmat og drikke, og gjerne noe å sitte på. Byutvalget har leid inn griller og oppfordrer sterkt til å la engangsgrillen bli igjen hjemme. Grillene fyres opp kl. 17, og deretter blir det underholdning med rockebandet TRASS fra kl. 18.

Annonse

TRASS er et herlig og rufsete rockeband for barn i alle aldre med egenkomponerte låter. De skaper fantastisk stemning på konsertene sine, og lover å rocke skikkelig denne torsdagskvelden.

Arrangementet avsluttes kl. 20.

Coop Prix i Gamle-Hokksund sørger for is til alle barna og BUA Øvre Eiker stiller med utstyr til enkle sommeraktiviteter.

Medlemmene i byutvalget gleder seg til feiring og ønsker velkommen til en hyggelig og familievennlig sankthansfeiring!

OBS: Arrangementet har værforbehold.

Del:
Annonse