25. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det har vært en forholdsvis voldsom kollisjon mellom to personbiler på Horgen nå i ettermiddag. Minst én er kjørt Drammen sykehus. (Fotos: Eikerfoto)

Voldsom kollisjon mellom to biler på Horgen

To personbiler har kollidert nærmest front mot front på Fv. 283 ved Horgen på grensen mellom Drammen og Øvre Eiker. En person skal være kjørt sykehuset i Drammen med ambulanse.
Annonse

Det var klokken 17.42 at politiet meldte om ulykken på Horgenveien like ved kommunegrensen mellom Drammen og Øvre Eiker. Dette er en rett strekning hvor det er 60 km/t.

Det var én person i hver bil og politiet meldte om at begge var ute av bilene. Trafikken ble stengt i begge retninger mens redningsmannskapene jobber på stedet.

Annonse

Det er mye trafikk på denne tiden av døgnet og lange køer i begge retninger.

Skadeomfanget på de to involverte er ikke kjent, men ifølge vår fotograf på stedet, skal den ene ha blitt kjørt til Drammen sykehus som en akutt tur.

Det er store materielle skader på begge bilene og den ene skal ha fått hjulet revet av. Alle kollisjonsputer er i tillegg utløst.

SISTE
Ett kjørefelt er nå åpnet. Patruljer dirigerer trafikk forbi åstedet. Det er ikke mistanke om ruspåvirket kjøring. En bil skal ha kommet over i motgående kjørefelt. Den ene føreren blir ivaretatt av helse etter klager på smerter i nakken.

Del:
Annonse