17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kommunedirektør Trude Andresen slutter i Øvre Eier for å ta over tilsvarende stilling i Indre Østfold kommune.

Trude slutter som kommunedirektør i Øvre Eiker

Trude Andresen gir seg i Øvre Eiker hvor hun har vært kommunedirektør siden 2015. Den 1. november tiltrer hun sin nye stilling som kommunedirektør i Indre Østfold kommune. Jobben med å finne en erstatter starter rett over ferien.
Annonse

– Indre Østfold er en interessant kommune, og for meg som leder er dette en spennende mulighet, sier kommunedirektør Trude Andresen.

– Jeg har hatt noen veldig fine år i Øvre Eiker, jeg mener vi har fått til mye bra sammen og satt en riktig retning for å møte framtidas utfordringer. Jeg kommer til å savne mange gode kolleger, folkevalgte og innbyggere når jeg slutter, sier hun.

Annonse

Indre Østfold kommune ble etablert 1. januar 2020, ved en sammenslåing av kommunene Askim, Eidsberg, Hobøl, Spydeberg og Trøgstad. Med sine 45.000 innbyggere er kommunen drøyt dobbelt så stor som Øvre Eiker, og Norges største jordbrukskommune. Det nye arbeidsstedet til Andresen blir på rådhuset i Askim.

– Etter syv år i Øvre Eiker søker Trude nye utfordringer. For oss er dette beklagelig, da vi mister en engasjert og god leder med høy arbeidskapasitet, men sånn er arbeidslivet, og jeg har forståelse for beslutningen, sier ordfører Knut Kvale.

– Jeg ønsker Trude lykke til i ny jobb i Indre Østfold kommune. Vi starter jobben med å finne en etterfølger rett over sommeren, sier ordføreren.

Del:
Annonse