17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kenneth Fjeld (t.v.) under tildelingen fra Grandmaster Chuck Norris og UFAF for den beste skolen i Chuck Norris systemet. (Fotos: Privat)

Fantastisk suksess for kampsportskole i Krokstadelva

Master Kenneth Fjeld og Sensei Shaun Vincent Arano Berntsen ble innlemmet i International Hall of Fame i London, samtidig som Aesir Academy - Premier Martial Arts Krokstadelva fikk en pris for innsatsen innen kampsport.
Annonse

Sensei Shaun Vincent Arano Berntsen forsvarte sin tittel som Verdensmester i Chuck Norris System foran selveste Chuck Norris i Las Vegas på den årlige trenings og mesterskapskonferansen til United Fighting Arts Federation – UFAF for kort tid siden.

Han gikk opp en aldersklasse siden forrige gang han ble verdensmester og møtte en som hadde vunnet denne klassen tre år på rad.

Annonse

Med en nøye planlagt strategi gikk Shaun raskt opp i 3 – 0 ledelse og han holdt den ledelsen til det gjensto 30 sekunder av kampen. Da gikk hans motstander altfor hardt inn med en ulovlig teknikk og ble diskvalifisert på grunn av for hard kontakt.

Sensei Shaun, som ukentlig underviser barn og unge på Aesir Academy i Krokstadelva, kunne på nytt ta hjem tittelen som Verdensmester i Chuck Norris System, en blanding av Karate, Tae Kwon Do og Kickboxing.

Master Kenneth Fjeld, som er Grandmaster Chuck Norris sin elev og representant i Europa, får ikke rost sin stesønn nok:

– At Shaun skulle klare dette etter pandemien og alle nedstenginger vi har vært igjennom er helt fantastisk. Hans grunntrening i Chuck Norris System har bygd ham opp til å bli en tøff og uredd fighter og som forrige gang lagde vi en plan på hvordan han skulle score poeng mot en ubeseiret motstander, sier Fjeld.

Han sier han er så utrolig stolt av ham og vet at hele vår kampsportfamilie i Norge også gleder seg over hans suksess. Han scoret poeng etter poeng på Jab og Rundspark helt til hans motstander gikk for hardt inn mot ansiktet.

Sensei Shaun ville kjempe videre og hadde klart vunnet på poeng, men dommerne dømte hard kontakt mot hans motstander og dermed var det over.

– Vi gleder oss allerede til neste år og nye kamper, sier Fjeld.

Fikk ny pris
På samme konferanse fikk Mester Kenneth Fjeld på nytt æren av å ta imot prisen fra Grandmaster Chuck Norris og UFAF for den beste skolen i Chuck Norris System – en pris Master Fjelds skole nå har holdt fire år på rad. Grandmaster Norris og UFAF kårer dette basert på kvaliteten på undervisningen i skolen, instruktører, elevenes ferdigheter som vises på Sort belte tester.

– Vår skole for barn, ungdom og voksne skal først og fremst bygge opp hver enkel elev i selvtillit, ferdigheter og livskvalitet på og utenfor matta. Dette gjør vi gjennom et unikt og bunnsolid pensum tilpasset aldersgrupper og vår erfaring fra vår egen trening verden over. At vi får denne utrolige prisen nok en gang viser at det vi gjør blir lagt merke til også internasjonalt og det er vi kjempestolte av, sier Master Fjeld.

Han trekker fram sunne verdier og holdninger, et trygt og familievennlig miljø og en fantastisk treningsvilje blant instruktører og elever, sammen med vår kunnskap etter 35 år i kampsport er nøkkelen til deres suksess.

Master Fjeld takket også ja til en spesiell invitasjon fra Grandmaster Norris og UFAF BJJ direktør Master Reggie Cochran om å bli med i styret til UFAF BJJ med mål om å utvikle denne delen av UFAF videre. Han ble også under treningssamlingen tildelt Brunt belte i BJJ av UFAF BJJ direktør Reggie Cochran.

– En stor ære for meg å bli med som et rådgivende medlem av styret i UFAF Brasiliansk JiuJitsu! Vi underviser BJJ i vår kampsport skole, med røtter i Machado familien, da disse er sterkt knyttet til Grandmaster Chuck Norris og UFAF. Nå skal vi bygge opp dette til å bli noe unikt internasjonalt, sier han.

Aesir Academy og Premier Martial Arts Krokstadelva går en spennende tid i møte og tar imot nye elever fra august.

Sensei Shaun Vincent Arano Berntsen (midten) forsvarte sin tittel som Verdensmester i Chuck Norris System.
Del:
Annonse