12. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Sine Marie Brastad fra Vestfossen stiller den kommende helgen ut i Galleri Prikkart i Oslo.

Fra Vestfossen med Dreams Beyond Reality til Oslo

13. og 14. august er Sine Marie Brastad fra Vestfossen klar med nok en utstilling i Oslo. Denne gangen får du oppleve «Dreams Beyond Reality» som hun presenterer sammen med sin kollega Oda Østbakk fra Galleri Prikkart.
Annonse

Her får du et lite innblikk inn i en kunstners sinn, fortalt via surrealistiske bilder og følelsesladede fargevalg som representerer både sjel, sinn og sorg. Et besøk i en verden der det indre har hatt en tydelig innflytelse på det ytre hvor alt smelter sammen til en felles virkelighet.

Sine fra Vestfossen er utdannet tatovør, og er en ivrig samler av tegneserier, noe som har vært med på og påvirke strek og stil på kunsten hun lager. Hun er glad i å blande stiler og teknikker og bruker alt fra pasteller og akvarell til blekk og akryl.

Annonse

Denne utstillingen finner sted i Galleri Prikkart i Observatoriegata 25 i Oslo.

Sine Marie Brastad
Sine er en kunstner fra Eikerbygdene, som har spesialisert seg innenfor tegning, maling og tatovering. Hun innehar en særegen strek, som ikke kan sammenliknes konkret med det som har vært eller er på kunstnermarkedet i dag.

Oda Østbakk – En ungdoms reise
Maleriene til Oda presenterer en fortelling om hennes indre og ytre reise gjennom de siste syv årene. Gjennom farger og surrealistiske mønstre i kombinasjon med realistiske objekter, ønsker hun å uttrykke sine opplevelser av den ytre verden i samspill med sin indre verden. Bildene er malt i en ekspresjonistisk stil og utrykker store følelser som glede, sorg, frustrasjon og lyster.

Del:
Annonse