28. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En mann i 40-årene kjørte av veien ved rundkjøringen på Steinberg i kveld. Han var langt fra edru. (Illustrasjon)

E134 Steinberg: Kjørte ut i fylla – stakk fra stedet

Politiet fikk flere meldinger om en trafikkulykke på E134 ved Steinberg ved 20-tiden i kveld. Føreren stakk fra stedet, men ble innhentet av politiet etter kort tid. Han var langt fra edru.
Annonse

Klokken 20.08 fikk altså politiet inn flere meldinger om trafikkulykke i rundkjøring ved Steinberg. En bil involvert og det skal ha vært to personer i bilen. Trolig ikke alvorlig personskade, lød den opprinnelige meldingen.

Da nødetatene ankom stedet hadde én av personene i bilen forlatt ulykkesstedet, men en patrulje fikk kontroll på vedkommende like i nærheten. Politiet undersøker hendelsesforløpet og tar imot forklaring fra vitner og de involverte.

Annonse

Politihelikopteret ble tilkalt for å lete etter mannen, men han ble altså funnet før de kom fram. Det skal være grunnen til at helikopteret tok flere turer over Mjøndalen før det fløy over Hokksund og videre nordover.

Personen som mistenkes for å ha kjørt bilen har blåst til langt over lovlig verdi i alkometer. Dreier seg om en mann i 40-åra. Fremstår ikke skadet og ønsker ikke helsehjelp. Blir fremstilt for videre prøver og sak opprettes.

Det var også en mann i 40-årene som var passasjer i bilen. Heller ikke han ble skadet.

Bilen skal ifølge dt.no har kjørt over hele rundkjøringen og fått store skader. Sjåføren hadde heller ikke gyldig førerkort.

Del:
Annonse