15. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Marit Anmarkrud har tatt over barndomshjemmet Vestheim i Skotselv og søndag byr hun på gratis konsert på tunet – for å bli bedre kjent med naboer og ukrainske flyktninger i kommunen.

Byr inn til gratis sommerkonsert på gården i Skotselv

Søndag 14. august innbyr Marit Anmarkrud inn til konsert hjemme på tunet i Skotselv. Dette skal være en «bli kjent» fest med blant annet ukrainske gjester og artister, men alle er velkomne. Og det hele er gratis.
Annonse

– I sommer har jeg vært så heldig at jeg har fått jobbe med ukrainske flyktninger i både Øvre Eiker kommune og i Ål. På samme tid har jeg overtatt barndomshjemmet og flyttet til gården Vestheim i Skotselv. Da fikk jeg ideen om å samle naboer, venner, bekjente og ukrainere til en stor sommerkonsert i hagen. Jeg håper folk vil samles og bli kjent på kryss og tvers, før høsten setter inn, sier Marit Anmarkrud til Eikernytt.no.

Det blir variert musikk fra ulike artister fra Norge og Ukraina. Noen av artistene er Torolf Nordbø, Runi Wold Kristiansen, Oskar Nordbø og Edvard Borneo Nordbø, Jan Morten Helgestad og Gunstein Draugedalen.

Annonse

I tillegg kommer flere gjesteopptredener fra ulike Ukrainske musikere. Alle sammen stiller opp på dugnad for å skape en opplevelse spesielt for ukrainske flyktninger.

– Dette er noe jeg ser frem til og jeg håper at mange har lyst til å komme søndag fra kl. 17.00.

Det er altså fri entré og det vil være salg av pølser, brus og kaffe. Marit oppfordrer alle til å ta med campingstolen, og kanskje en god nabo.

Det kommer flere norske og ukrainske artister og musikere til denne konserten. Alle stiller opp gratis.
Del:
Annonse