22. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

JOBBER PÅ ÅSTEDET: Krimteknikere fra politiet var mandag formiddag på plass for å sikre spor og finkjemme åstedet. (Alle Foto: Joakim Fjeldli / DRM24)

Foreløpig ingen mistenkte etter sjokkbrekket – politiet ønsker tips

Ingen er så langt pågrepet etter gullsmed-innbruddet på Buskerud Storsenter natt til mandag.
Annonse

Fordi politiet mandag formiddag ikke var ferdig med sporsikringen på stedet, har de ansatte heller ikke fått adgang til butikkene.

Hva som har blitt borte og hvor store verdier det eventuelt er snakk om, er derfor fortsatt også uklart.

Annonse

– De som kan ha en oversikt over dette må først få adgang til området før vi kan si noe om det, forteller etterforskningsleder Tina Berg i drammenspolitiet til DRM24.no.

Ønsker tips
Ifølge Berg har de foreløpig ingen mistenkte i saken. Hva som har skjedd etter at den hensatte golfen som ble brukt i sjokkbrekket ble funnet i nærheten, vet politiet lite om, og er derfor interessert i opplysninger fra publikum.

– Vi ønsker tips. Det er beskrevet at det er to personer som har deltatt i innbruddet, sier Berg.

Sjekket ut bil
Den andre bilen, av type varebil, som først ble omtalt av politiet at trolig hadde en sammenheng med innbruddet, er langt på vei sjekket ut av saken.

– Det ble stanset en tilsvarende bil i området som hadde et annet ærend. Når det gjelder den aktuelle golfen kan de se ut som den er stjålet i området søndag ettermiddag, og eieren har derfor ingen befatning med dette, sier Berg.

Ved siden av tekniske undersøkelser jobber politiet nå blant annet med å sikre videoovervåkning fra åstedet.

– Foreløpig har vi ikke full oversikt her og det er derfor for tidlig å si hva gjerningspersonene har hatt på seg, sier Berg til DRM24.

STORE SKADER: Jernportene ble rett og slett kjørt ned for å bane adgang for tyvene.
INNGANGSPARTIET: Slik så det ut rett etter at senteret åpnet for publikum mandag formiddag.
Del:
Annonse