4. februar 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politiets etterforskere samme dag som sjokkbrekket på Buskerud Storsenter. Så langt er de ikke noe nærmere en oppklaring. (Foto: Alexander Jansen / DRM24)

Fikk med seg gull og diamanter for millionverdier

Sjokkbrekk-tyvene fortsatt på frifot etter at de kjørte inn i to gullsmedbutikker på Buskerud Storsenter natt til mandag 15. august.
Annonse

Verdiene tyvene forsvant med fra Gullfunn-butikken på Buskerud Storsenter estimeres til i overkant av 1,1 millioner, skriver NRK.

I tillegg kommer materielle skader på butikken for over to millioner kroner. Blant det tyvene skal ha fått med seg er gull, sølv, diamanter og klokker.

Annonse

– Butikken ble totalt ødelagt, kun ett monter stod igjen. Alt må bygges opp igjen, tak og vegger og montre. Vi er i dialog med forsikringsselskapet om oppgjøret, sier administrerende direktør i Gullfunn Norge, Aida-Karin Breidvik Gundersen til NRK.

Gundersen har ikke vært tilgjengelig for kommentar overfor DRM24. Aseco, den andre gullsmeden som ble rammet, har ikke ønsket å kommentere verdiene fra tyveriet. Senterledelsen har foreløpig ikke fått klarhet i hva skadene på kjøpesenteret beløper seg til.

Politiet har gått ut og etterlyst tips i saken, men har så langt ingen mistenkte.

Overvåkingsbildene som viser to innbruddstyver under sjokkbrekket på Buskerud Storsenter natt til mandag 15. august. Bildene er dessverre av meget dårlig kvalitet, men har du tips bes du ringe politiets tipstelefon 992 12 068.
Del: