16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det ble en vellykket matfestival på Fossesholm med godt besøk og fine værforhold. (Foto: Anne Jorunn Berg Kvarme)

Matfestival med smak av ekte opplevelser

Eiker Matfestival er over for denne gang og det har vært to dager – hvor den ene var veldig varm og dagen i dag – veldig behagelig for dem som har stått på stand. For publikum har det vært ekte smak og ekte opplevelser – ikke minst for alle barna.
Annonse

Mange utstillere med alt fra akevittinformasjon til ost og sjokolade inntok Fossesholm i Vestfossen. Og selvsagt har det vært pølser i ulike varianter å få kjøpt. I tillegg var det kafé, barnas bondegård og mye annet å oppleve på årets matfestival. Godt besøkt var det også selv om det ble vel varmt på lørdag.

Mange fant seg derfor en skyggeflekk og koste seg med det som kanskje er siste rest av sommeren 2022. Ungene koste seg i hvert fall på barnas bondegård hvor det var mange aktiviteter for dem.

Annonse

Hest og kjerre – og ponniridning er alltid populært, men det var også mange som benyttet anledningen til å prøve seg som potetplukkere. Kanskje de får jobb i høstferien etter dette – hvem vet.

Etter to år med pandemi er det opplagt at folk har hatt behov for å komme seg ut og ikke minst sammen. Det så vi også på Vestfossen Marken som ble arrangert samtidig. Her, som på matfestivalen, kom folk sammen, traff gamle kjente og fikk slått av en prat som de kanskje ikke har hatt på en stund.

Også Eiker Matfestival kunne by på litt underholdning. På søndagens meny sto det Spelemannslaget og Vestfossen Mannskor. Lørdag var det Øvre Eiker Musikkorps, den kommunale kulturskolen, spelemannslaget og salongorkesteret som underholdt publikum. På kvelden var det konsert med Aleksander Kristoffersen, men den blir omtalt i en annen sak.

Her ser du bilder fra årets matfestival på Fossesholm.

(Foto: Anne Jorunn Berg Kvarme)
(Foto: Linn Haugen Tingvoll)
(Foto: Anne Jorunn Berg Kvarme)
Knut Kolberg sammen med en hardrocker fra Darbu. (Foto: Privat)
Del:
Annonse