16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Morten Kristoffersen sier seg veldig overrasket, men også veldig glad for å ha blitt utpekt til «Årets Vestfossing» i dag. (Foto: Privat)

Morten Kristoffersen kåret til «Årets vestfossing»

Det var en mildt sagt overrasket prisvinner da de leste opp navnet hans som Årets Vestfossing under avslutningen av årets Vestfossen Marken. Morten Kristoffersen har brukt utallige timer på frivillig arbeid og er vel fortjent prisen, ifølge grendeutvalget.
Annonse

Prisen ble delt ut første gang i 1992. Hans Weman var den aller første Årets Vestfossing. Til sammen har 31 personer, 6 kvinner og 25 menn, og en forening fått denne prisen.

Prisen henger høyt – «Årets Vestfossing» må jobbe jevnt og trutt og hardt for å gjøre Vestfossen til et godt sted å bo, i og til å besøke. Det kreves aktivt arbeid for å gjøre Vestfossen kjent, og gjerne også kjært. Godt humør og glimt i øyet er ingen hindring, skriver juryen i sin begrunnelse.

Annonse

Grendeutvalget i Vestfossen har nå overtatt kåringen av Årets Vestfossing. De har utpekt en jury som har valgt ut vinneren. Juryen er Helge Nilsen, Espen Samuelsen og Bjørn Solheim.

Prisen er et diplom formet av Aina Kristensen.

Her er noen stikkord om prisvinneren i år
• Årets vestfossing er en skikkelig ildsjel, som har gjort en utrettelig frivillig innsats. Både som medlem i, og mangeårig leder av en forening i Vestfossen. En forening som er svært viktig for naturen i området vårt, og det som lever i den.

• Årets vestfossing har i høyeste grad bidratt mye for å få barn og unge i Vestfossen til å bli med i det viktige frivillige arbeidet foreningen gjør, og sammen med foreningen også fått deler av denne aktiviteten inn som en del av skoleplanen i Vestfoss-skolen.

• Årets vestfossing kan gjerne beskrives med følgende utsagn – jeg kan bo hvor som helst i verden, bare jeg kan se Eikeren.

• Årets vestfossing er Morten Kristoffersen, leder i Eikeren Fiskevernforening.

Før denne utdelingen ble også leder av Markenskomiteen, Øyvind Kjos hedret for jobben han har gjort i forbindelse med årets arrangement. Det har vært en dugnadsinnsats uten sidestykke og veldig mange har bidratt til et vellykket arrangement.

Fra utdelingen av «Årets Vestfossing» under avslutningen av marken. Stein Andersen delte ut prisen sammen Helge Nilsen i komiteen til Morten Kristoffersen. (Foto: Bjørn Kristoffersen)
Del:
Annonse