4. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Ledelsen i MIF omorganiseres etter at Vegard Hansen fikk sparken tidligere i høst. (Foto: MIF)

Ny MIF-leder slutter i jobben etter omorganisering

Mjøndalen IF Fotball og spillelogistikkansvarlig Jan-Remi Dalen er enige om å avslutte samarbeidet.
Annonse

Det opplyser klubben i en pressemelding fredag ettermiddag.

– Siden klubben er i en fase med å ansette en sportslig leder som i sin stilling blant annet skal ha ansvar for spillerlogistikk er vi enige om at det er riktig at den nye sportslige lederen får ansvar for spillerlogistikken inn mot neste sesong, skriver MIF på sine hjemmesider.

Annonse

Jan-Remi Dalen kom til klubben fra Hønefoss BK i 2017. Han har vært en del av A-lagets trenerapparat og vært med laget både på opprykk til Eliteserien og tre sesonger sammenhengende på norsk fotballs øverste nivå.

Det siste året har Dalen også vært klubbens spillerlogistikkansvarlig, og har blant annet stått bak klubbens største salg da Lars Olden Larsen gikk til russisk fotball.

– Jeg har hatt en strålende tid i Mjøndalen og ønsker å takke MIF for muligheten jeg har fått disse seks årene. Takk til alle supportere, frivillige, støtteapparat og ikke minst spillerne for samarbeidet. Lykke til videre i høst. Jeg er sikker på at Mjøndalen går mot en lys fremtid.

Fungerende daglig leder Kjetil A. Bergh uttaler følgende på vegne av MIF Fotball:

– Vi takker Jan-Remi for samarbeidet og innsatsen. Han har over tid lagt ned en stor innsats for klubben og bidratt til at klubbens spillerlogistikk er blitt strukturert opp. Spillerstallen vi nå disponerer er i tråd med klubbens videre sportslige strategi. Jan-Remi har også i sin rolle som assistenttrener på A-laget vært sterkt delaktig da laget klarte opprykket i 2018 og siden holdt seg tre sesonger på øverste nivå. Vi ønsker Jan-Remi lykke til videre.

Del:
Annonse