26. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Nok en sparkesykkelulykke i Eiker – denne gang i Hokksund hvor en tenåring er skadet. (Illustrasjon: Unsplash)

Ny sparkesykkel-ulykke – tenåring med hodeskader

Politiet fikk klokken 12.12 i dag melding om en ny sparkesykkelulykke – denne gang i Vestre Brugate i Hokksund. En gutt i slutten av tenårene er påført synlige sår og skader i hodet.
Annonse

Ifølge politiet skal ulykken ha skjedd i forbindelse med et fotgjengerfelt i Vestre Brugate i Hokksund. Hva som er årsaken til sammenstøtet er ikke kjent, men det har vært såpass kraftig at den unge gutten på elsparkesykkel har fått synlige skader og sår i hodet. Det er ikke kjent om vedkommende brukte hjelm.

Politiet er på stedet i skrivende stund og undersøker omstendighetene. Den unge gutten blir tatt hånd om av helsepersonell, men er våken og bevisst. Om det er noe andre og mer alvorlige skader, er uklart.

Annonse

Del:
Annonse