19. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det smalt skikkelig da en lokal kvinne i 30-årene kjørte ut ved Langebru i formiddag.

Kjørte ned autovern og skilt – ung kvinne lettere skadet

En kvinne i 30-årene fra Øvre Eiker er lettere skadet og undersøkes nærmere hos fastlegen etter at hun kjørte ut ved Langebru i formiddag. Politiet vil komme med en reaksjon på grunn av nesten blanke sommerdekk.
Annonse

Det var klokken 09.40 at nødetatene fikk melding om utforkjøringen som skjedde i forbindelse med rundkjøringen på E134 ved Langebru. Den lokale kvinnen i 30-årene kom kjørende fra Kongsberg og klarte ikke svingen i rundkjøring. Hun kjørte derfor ut og traff autovernet og et skilt som sto i veikanten.

Sammenstøtet var så kraftig at alle kollisjonsputene ble utløst. Men det ser altså ut som om den unge damen slapp fra det med lettere skader. Hun fikk hjelp av en annen kvinne som var vitne til ulykken. Hun forteller til Eikernytt.no at kvinnen i bilen var i sjokk. Ambulansepersonell og brannvesen kom raskt til stedet og fikk hjulpen den uheldige kvinnen.

Annonse

Ifølge politiet vil det komme en reaksjon i ettertid da mønsterdybden på sommerdekkene var under det lovlige. De har opprettet sak og vil etterforske hendelsen.

Bilen fikk omfattende skader og det er et spørsmål om den kommer på veien igjen.

Rundkjøringen på Langebru er kjent for å være glatt ved regnvær og kombinert med for høy fart og dårlige dekk, er dette en oppskrift på ulykker.

Ambulanse og brannvesen var raskt på plass og fikk tatt hånd om kvinnen som kjørte ut. Hun skal ikke være alvorlig skadet, men sjekkes av fastlegen.
Del:
Annonse