18. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Auksjonen lørdag er et samarbeid mellom VIF og Sundhaugen og det skal være første gang de forsøker seg på en slik auksjon. (Arkivbilde)

Kassesalg: VIF samarbeider om spesiell auksjon på Sundhaugen

Førstkommende lørdag er det en auksjon utenom det vanlige på Sundhaugen mellom Vestfossen og Darbu. Vestfossen IF og Sundhaugen samarbeider om en stor auksjon med kassesalg.
Annonse

Er du interessert i verktøy, briller, boller, glasstøy og annet utstyr kan du se på hva som bys fram til auksjonen fra kl. 10.30. Selve auksjonen starter en halvtime senere.

VIF og Sundhaugen har gått sammen om denne typen auksjon og deler på overskuddet, sier Eivind Brenden og Hans-Ivar Orhagen til Eikernytt.no

Annonse

Det vil bli drøyt 150 utrop denne lørdagen, men dette gjelder altså antall kasser med varer. Antall gjenstander en dermed langt høyere.

Det er ingen minstepris, men kassene vil bli solgt med bud-intervaller på for eksempel 50 – 100 og 150 kroner og oppover.

De fleste gjenstander er vil ligge i grønne kasser og det er kassen du byr på, men kassene følger ikke med.

Det som selges er alt mulig rart som verktøy, briller, PC-skjermer, glass, boller, kjøkkenutstyr, gaveartikler, bord, stoler, diverse bilrekvisita med mer.

Del:
Annonse