21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Instruktør er Liv Aakvik – bedre kjent som «Frida Frosk» - er instruktør og her terpes replikker og bevegelser på Arbeidern.

Byr på «Show for resirkulerte» med matservering og dans

Hokksund ByTeater og bandet Captain Morgan setter opp «Show for resirkulerte» i festsalen på Hokksund rådhus 7. og 8. samt 14. og 15. oktober. Øvelsene pågår for fullt og de lover å varte opp med humor, god mat og dans.
Annonse

Stykket, sangtekster og melodier er skrevet av Jack Johnsen fra Åssiden, og det inneholder ett muntert skråblikk på livssituasjonen for middelaldrende personer ved samlivsbrudd eller andre samlivsproblemer.

Publikum kan forvente seg en hyggelig stund med god blanding av verbale og musikalske innslag, som er bundet sammen til en forestilling.

Annonse

Det hele begynner med mat og drikke kl. 18.30 og deretter går det slag i slag med forestilling og dans. Mat må bestilles på forhånd, drikke kan du kjøpe hele kvelden og kan nytes under forestillingen.

Instruktør er Liv Aakvik, hun er dramatiker og skuespiller, hun er også kjent som «Frida Frosk» fra Tramteatret og TV-serien Pelle Parafins Bøljeband. 

Billetter kan kjøpes på: hokksundbyteater.hoopla.no/sales eller ved å bruke Vipps: 544887

– Vi ønsker alle velkommen til en hyggelig helaften med «Show for resirkulerte», sier Eva Nordby, som er en av initiativtakerne til disse fire forestillingene.

Det lokale bandet «Captain Morgan» spiller under selve forestillinger samt til dans etterpå.
Del:
Annonse