23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Bokbamse Rannveig inviterer til flere lesestunder i barneavdelingen i løpet av høstferien.

Tar ikke fri: Bruk høstferien på biblioteket i Hokksund

Biblioteket i Hokksund tar ikke fri i høstferien selv om skolene stenger dørene. For de minste blir det både lesestunder, refleksverksted, filmvisning og sjakk.
Annonse

Allerede lørdag 1. oktober inviterer de inn til en spennende eventyrstund med forteller Julie Vega. Hun skal fortelle eventyr under temaet «spis eller bli spist».

Mandag og tirsdag i høstferieuka inviterer Bokbamse Rannveig til lesestunder i barneavdelingen. Mandag passer lesestunden best til barn fra 3-5 år, mens lesestunden på tirsdag er tilpasset litt større barn (ca. 6-9 år).

Annonse

Onsdag settes det fokus på refleks. Det begynner å bli skikkelig høstvær og det mørkner om kvelden. Da er det viktig å bli sett langs veien. De minste får både en lesestund med Bokbamsen – der temaet er refleks, naturligvis – og et påfølgende buttons-verksted der du kan lage deg din egen refleks. Påmelding til dette verkstedet gjøres til biblioteket.

Onsdag er det også et tilbud til det voksne publikummet. Da kan du ta med strikketøyet ditt til Strikk & lytt, der Hanne leser gode noveller mens du strikker.

Torsdag blir det filmvisning for barna på storskjerm i barneavdelingen, og på fredag kommer Eiker sjakklubb på besøk for å lære bort sjakk til nybegynnere i alle aldre.

Mer informasjon om tidspunkter for arrangementene finner du på bibliotekets egen hjemmeside. Biblioteket ønsker velkommen til en hyggelig høstferieuke.

Del:
Annonse