17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politiet tok en mann og en kvinne nærmest på fersk gjerning etter innbrudd i Bingen. (Illustrasjon)

Gjorde innbrudd i Bingen – ble tatt på fersk gjerning

En mann i 40-årene og en kvinne i 30-årene ble tatt nærmest på fersk gjerning da de gjorde innbrudd i en lastebil og en arbeidsbrakke i Nyseterveien i Bingen tidligere i dag. DE er i tillegg mistenkt for et hytteinnbrudd.
Annonse

Det var klokken 10.42 i dag at politiet fikk melding om et pågående tyveri fra en lastebil og en arbeidsbrakke i Nyseterveien i Bingen. Flere patruljer ble sendt til stedet og kom over paret fra Buskerud.

Begge ble pågrepet på stedet og er nå kjørt arresten i Drammen i påvente av avhør. Begge er kjente fra politiet fra før, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst til Eikernytt.no.

Annonse

Det ble gjort funn av diverse tyvegods i bilen de kjørte. Blant annet hadde de stjålet diesel fra lastebilen og en gravemaskin som sto der, samt diverse utstyr.

Paret i 30- og 40-årene er også mistenkt for innbrudd i ei hytte ved Smedsvannet. Her skal de ha stjålet noen stoler, en propantank og verktøy.

Politiet vet ikke om det har vært gjort flere innbrudd i dette området, og ber nå hytteeiere om å sjekke hyttene sine. Hvis de oppdager innbrudd bør de ringe politiet omgående, sier operasjonslederen.

Det har vært flere innbrudd det siste døgnet, blant annet i Åmot i Modum kommune. Det er ikke mistanke om at det er det samme paret som har vært på ferde her. Også på Ringerike har det vært flere innbrudd – blant annet firmabiler.

Del:
Annonse