26. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Per Kristian Svensrud kan trone på toppen av pallen etter helgens kjøring på Kongsberg. (Alle foto: Privat)

Sterk innsatts av Svensrud racing team i helgen

Norsk Enduro Super Serie ble avsluttet i helgen på Heistadmoen i Kongsberg. Per Kristian Svensrud tok seieren i Junior Elite klassen mens lillebror Ole Andreas kjørte inn til en 5 plass.
Annonse

– YESS – Seier i dag! Det smakte godt! I dag pusha jeg. Jeg fant flyt i kjøringa og ga gass! Digg.

Slik kommenterer Per Kristian Svensrud sin egen innsats på Kongsberg lørdag.

Annonse

Løpet heter Kongsberg Grand National og det var i underkant av 300 deltagere med.

Per Kristian Svensrud fra Hokksund tok seieren i Junior Elite klassen mens lillebror Ole Andreas kjørte inn til en 5. plass. Nå er enduro- og Mx-sesongen over her i Norge.

Men allerede nå stater oppkjøringen mot VM i Superendruo for Per Kristian. Første runde går i Polen 10. desember. VM-serien består av totalt syv runder i 2022 og 2023.

Pappa, mentor og trener, Per Ole Svensrud samme med sønnen etter helgens gullmedalje.
Per Kristian starter nå oppkjøringen til VM-sesongen med start i Polen 10. desember.