11. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Linnea Dale kommer til Bibliotekscenen i Hokksund torsdag 13. oktober. (Foto: Frode Fjerdingstad)

Linnea Dale til Bibliotekscenen i Hokksund

Linnea Dale ble som 16-åring kjent for det norske folk som finaledeltaker i den tredje sesongen av Idol. Etter deltakelsen ble Dale invitert med som gjestevokalist i Donkeyboy og er for mange kjent som stemmen bak hitsinglene «Ambitions» og «Sometimes».
Annonse

Begge singlene nådde toppen av VG-lista i 2009 og var to av de mest spilte låtene på norsk radio. «Ambitions» ble spellemann-nominert til Årets hit og Årets video. Førstkommende torsdag gjester hun Bibliotekscenen i Hokksund.

Dale solodebuterte i 2012 med albumet «Lemoyne Street», som ble produsert av Øystein Greni fra Bigbang. Deretter kom oppfølgeren «Good Goodbyes» produsert av Kim Bergseth og Paal Waaktaar fra A-ha i 2014. Samme år deltok også Dale i den norske finalen av Melodi Grand Prix med singelen «High Hopes» som kom på 2. plass.

Annonse

I 2018 slapp hun albumet «Wait For The Morning», som fikk strålende kritikker fra anmeldere over hele landet. Spesielt ble singelen «Favourite Mistake» trukket frem med terningkast 6 av VGs anmelder.

Linnea var med i 2020-sesongen av «Hver gang vi møtes» der hun fremførte sine egne tolkninger av låter fra blant andre Odd Nordstoga, Hellbillies og Frida Ånnevik. I januar 2020 slapp hun låta «Out of Heaven».

Linnea spiller nå inn sitt fjerde album, der den første singelen ble sluppet i vår. Med en fersk utgivelse i bagasjen kommer hun til å turnere med et nytt band med musikere plukket fra øverste hylle.

På Bibliotekscenen denne kvelden kommer Linnea Dale i duoformat der hun har med seg Sigurd Thomassen på gitar og vokal.

Torsdag 13. oktober kl. 19.30.
18 års aldersgrense.
For ledsagerbillett, ta kontakt med biblioteket.
Inngang kr 249,-.
Bibliotekbaren åpner kl. 19.00.

Del:
Annonse