2. oktober 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

BOKSNAKK: Masud Gharahkhani i Drammen. (Alle foto: Alexander Jansen / DRM24)

Gharahkhani lanserte bok på Drammensbiblioteket

Det var en følelsesladet stortingspresident som leste høyt fra eget forfatterskap for de fremmøtte på boklanseringen fredag kveld.
Annonse

Masud Gharahkhani la lanseringen av boka «Norge i mitt hjerte» til Drammen, og blant de fremmøtte på biblioteket fredag kveld var de godt voksne overrepresentert. Blant annet var det en betydelig delegasjon fra «Skossælva» – i tillegg til en del norsk-iranere, skriver DRM24.

I symbiose med bokredaktør Halvor Finess Tretvoll fikk vi høre utdrag fra boka, som blant annet skildrer opplevelser og hendelser fra flukten fra Iran til Norge som femåring, oppveksten i Skotselv på godt og vondt, og hvilke utfordringer Gharahkhani har møtt på veien dit han er i dag.

Annonse

Etter bokprat på scenen ble det mulighet for de fremmøtte å kjøpe signerte eksemplarer av boka.

Del: