11. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Dora Thorhallsdottir besøkte Hokksund mandag kveld med deler av showet sitt om overganger. Frisk i språkbruken og deling av egne heller tvilsomme erfaringer fikk salen til å le godt.

«Stinn brakke» for Dora-show og mannekengoppvisning

Det var mildt sagt «stinn brakke» i festsalen på rådhuset i Hokksund mandag kveld. Godt over 200 – de fleste damer i voksen alder – hadde tatt turen for å få med seg den frittalende og friske Dora Thorhallsdottir.
Annonse

Dora Thorhallsdottir har reist land og strand rundt med showet sitt om overganger. Her er det ikke bare overgangsalderen hun snakker om, men om det meste under temaet endringer av kroppen og da spesielt kvinnekroppen.

Men denne dama legger ikke mye imellom og er frisk både i språkbruken og karakteristikken av så vel kvinnelige som mannlige kjønnsorganer.

Annonse

Lions Club Øvre Eiker ønsket å gi litt ekstra i år etter to år med pandemi og hadde derfor hyret inn Dora til en kortversjon av showet sitt. For billettprisen på 150 kroner er langt under det som denne stand-up komikeren vanligvis tar for sine show.

Men publikum fikk valuta for pengene sine. I tillegg fikk de servering og en mannekengoppvisning i to puljer – slik at de kunne skaffe seg litt mat og god drikke mellom slagene.

Toril Bottegård har vært primus motor for Lions mannekengoppvisning i en årrekke og i kveld sto hun igjen på scenen i tillegg til at hun selv var mannekeng.

Det var få mannfolk i salen, men de som var der fikk seg en skikkelig god latter når Dora Thorhallsdottir fortalte om egne sexopplevelser og størrelsen på dem. Ellers var dette et show beregnet på voksne kvinner og det var nok dem som hadde mest moro i salen denne kvelden.

Men de godt over 200 betalende fikk også med seg et moteshow som var tilpasset publikummet hva klær og tilbehør angikk. Lokale butikker stilte opp med både klær og mannekenger i tillegg til styling og planlegging.

Overskuddet fra kvelden går til Lions lokale og nasjonale arbeid.

Her noen bilder fra kveldens arrangement.

Del:
Annonse