28. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Mons Ivar Mjelde fra Ringerike er toppkandidaten på Buskerud APs liste og derved fylkesordførerkandidat etter Roger Ryberg som nå gir seg.

Mons-Ivar Mjelde fra Ringerike blir trolig APs fylkesordførerkandidat

VALG 2023: Nominasjonskomiteen i Buskerud Arbeiderparti har kommet med sin første innstilling til fylkesvalgliste foran neste års kommunestyre- og fylkestingsvalg. Her topper Mins-Ivar Mjelde fra Ringerike foran Tonje Enersen fra Drammen.
Annonse

Nominasjonskomiteen har gjennomført mange møter og intervjuet alle aktuelle toppkandidater.

– Vi er trygge på at dette listeforslaget vil være et dyktig team som kan gjøre en god jobb for oss i fylkestinget. I tillegg mener vi at vi ivaretar en god balanse vedrørende kjønn, alder, geografi og bakgrunn. Nå har nominasjonskomiteen enstemmig lagt frem sitt første listeforslag, så nå er det opp til AUF og kommunepartiene å komme med endringsforslag innen 1. november, sier leder for nominasjonskomiteen, Masud Gharahkhani.

Annonse

Lista vedtas endelig på Buskerud Arbeiderpartis nominasjonsmøte 10. desember,

Mons-Ivar Mjelde fra Ringerike er innstilt som 1. kandidat, altså fylkesordførerkandidat.

– Jeg takker ydmykt for tilliten som er vist meg fra komiteen. Så er det opp til medlemmene i Buskerud Arbeiderparti å velge både fylkesordførerkandidat og fylkestingsliste og den prosessen har jeg stor respekt for. Å få være med på å etablere og drive nye Buskerud fylkeskommune er uansett en oppgave jeg er veldig motivert til å ta fatt på, sammen med et godt lag, på et partiprogram som fokuserer på å både videreføre og videreutvikle gode tjenester til innbyggerne i Buskerud, uttaler Mons- Ivar Mjelde.

Tonje Enersen fra Mjøndalen er innstilt som fylkesvaraordførerkandidat.

Tone Enersen fra Drammen er innstilt som fylkesvaraordførerkandidat.

Her er hele lista som nå er ute på høring i AUF og de ulike partilagene i fylket.

Del:
Annonse