1. oktober 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politiet har hatt mer enn nok å gjøre i natt og spesielt i Drammens-området har halloween-festingen tatt av. (Illustrasjon: Joakim Fjeldli / DRM24)

Travel halloween-natt for politiet i Sør-Øst

Det har vært en usedvanlig travel natt for politiet i Sør-Øst med en rekke hendelser som er festrelatert. Halloween-feiringen ser ut til å ha tatt helt av – blant annet i Drammens-området.
Annonse

Klokken 06.00 summerer politiet opp natten slik: Det har vært en aktiv halloween-natt for patruljene våre – med mange oppdrag og harde prioriteringer. Særlig mye skjedde det i Drammens-regionen, hvor hele 10 personer er satt i arresten. Oppdragene minsket betraktelig etter at klokken ble tilbakestilt ca. kl. 03.00.

Nå er det sjeldent at politiet opplyser hvor folk kommer fra ved hendelser i eksempelvis Drammen. Det kan derfor være langt flere eikværinger som er innblandet i bråk en de som rapporteres om her.

Annonse

Klokken 02.00 ble to personer pågrepet for ordensforstyrrelser og for å blande seg inn i politiet arbeid i sentrum av Kongsberg. Begge er i 20-årene, én fra Notodden og én fra Øvre Eiker. Saker opprettet og begge kjørt til arresten.

Klokken 01.00 rykket politiet ut til en privatadresse i Hokksund der de måtte innbringe en kvinne – etter forutgående melding om «husbråk» på stedet. Leiligheten fremstod rasert, og kvinnen var den mest offensive og sitter nå «til tørk» i arresten.

Del: