2. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Musiker og dirigent Jan Morten Helgestad og damene i Kor Rusticus gleder seg til å dele sangglede og god musikk i Bakke kirke torsdag 24. november.

Byr på gospel og en «dæsj» jul i Bakke kirke

Gospel og jul er hovedingrediensene når Kor Rusticus inviterer til konsert torsdag 24. november.
Annonse

Bakke kirke i Skotselv er stedet og dirigenten er Jan Morten Helgestad. Helgestad har også trommet sammen et knippe gode musikervenner som skal akkompagnere koret. I tillegg er barnekoret Begeistring fra Misjonskirken Skotselv invitert med til å synge på konserten.

Svinger godt
– Vi byr på en herlig blanding gospellåter som det svinger godt av. De fleste låtene vil være godt kjent for publikum, så her kan de nynne med. Og selv om det ikke er jul helt ennå, så vil vi også servere noen fine julesanger, sier Helgestad.

Annonse

Sammen med koret har han øvet hver torsdag i Bakke kirke i hele høst. Nå er tiden inne for å dele sangene og musikken med publikum.

Lokale sangere
Kor Rusticus består av lokale damer som liker å synge. De har med stort hell holdt flere konserter i bygda tidligere, både alene og sammen med kjente artister, blant annet Inger Lise Rypdal, Kate Gulbrandsen, Ytre Suløens jazzensemble og gruppa Garness. Denne gangen har de med seg Jan Ekornrud på bass, Dag Frode Helgestad på tangenter og Rolf Øyvind Hæg på trommer. Tekniker er Bjørn Idar Sommer.

– Vi gleder oss, og håper vi kan dele sangglede og god musikk med mange i Bakke kirke denne torsdagskvelden, sier Helgestad.

Billetter kan kjøpes på Bunnpris i Skotselv. – Det blir også salg av billetter i døra, sier Kari Aasen Ingebo i Rusticus.

Del:
Annonse