27. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Denne endte i grøfta og ifølge vår tipser så er det mange unge sjåfører som bruker veien som «rallyløype». (Leserfotos)

Syv utforkjøringer på Gamle Kongsbergvei i kveld

Syv biler fikk store problemer på Gamle Kongsbergvei i kveld. En gikk av veien etter å ha sladdet skikkelig. Politiet har vært på stedet, men det er ikke meldt om noen som er skadet.
Annonse

Gamle Kongsbergvei fornekter seg ikke. Etter at det ble innført bompenger på E134 til Kongsberg, har stadig flere brukt denne veien for å slippe unna betaling.

Etter dagens snøfall har det vært ekstra ille i kveld. Hele syv biler fikk problemer i større eller mindre grad ved 19.30-tiden etter at en personbil med en ung fører hadde kjørt av veien.

Annonse

Gutten, som kjørte bilen på vårt bilde, sier til Eikernytt.no at han hadde stoppet for en av ulykkene da bilen begynte å skli av deg selv på det såpeglatte føret. Han vil heller ikke assosieres med de som råkjører på denne veistrekningen.

Ifølge politiets operasjonssentral er det ikke meldt om store materielle skader eller personskader på denne veistrekningen i kveld. Politiet har vært der og snakket med de yngste sjåførene, som ifølge vitner på stedet bruker denne veien som sin egen «rallyløype».

Også tre eldre damer i bil hadde problemer på denne strekningen ifølge vår tipser. Men de skal ha kommet seg videre for egen maskin.

Det har vært store trafikale problemer en rekke steder. Beboere rundt om i Øvre og tidligere Nedre Eiker melder om mange hendelser og trafikkaos på flere hold. Det gjelder blant annet i Røkebergbakken og i Krokstadelva.

Det er meldt mer snø gjennom natten og i morgen i vårt område, så her gjelder det altså å ta det forsiktig om du må ut å kjøre.

Politi og ambulanse har vært på gamle Kongsbergvei i kveld, men det er ikke meldt om noen skadede.
Del:
Annonse