2. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Trafikkulykke på E134 mellom rundkjøringene i Mjøndalen og Steinberg. (Foto: Google)

Tre biler involvert i ny trafikkulykke på E134 ved Steinberg

(Oppdatert kl. 19.40) Klokken 16.54 rykket brannvesenet i Mjøndalen ut på en trafikkulykke på E134 like ved avkjøringen til Steinberg. Tre biler skal være involvert. Skadeomfanget er ikke kjent.
Annonse

Det har som tidligere meldt, vært en rekke trafikkulykker i dag tidlig og i løpet av dagen i dag. Snøfallet har satt sine klare spor i trafikkbildet over store deler av Østlandet og Sørlandet.

Nå har det altså smelt igjen – denne gang på E134 på høyde med Eker papirfabrikk.

Annonse

Det skal ha vært en kollisjon mellom tre biler. Den fremstår ikke som alvorlig, men det er mye kø på stedet. Brann og helse er på vei, melder politiet kl. 17.03.

Dette er en rett strekning med 70 km/t fartsgrense.

SISTE

Klokken 17.18 melder politiets operasjonssentral om at nødetatene er på stedet. Det dreier seg om et mulig sykdomstilfelle som kan ha forårsaket trafikkulykken. Trafikkulykken fremstår som ikke alvorlig. Tre biler er involvert og E134 er stengt i begge retninger.

Lange køer på E134
Ulykken mellom Mjøndalen og Steinberg skapte lange køer i begge retninger. Men klokken 18.40 meldte politiet at veien er åpnet for vanlig trafikk igjen.

Hendelsesforløpet er ifølge politiet at den ene bilisten skal ha fått et illebefinnende for deretter å ha kommet over i motsatt kjørefelt og kollidert med en bil før den traff autovernet i motsatt kjøreretning.

To biler var ikke kjørbare etter ulykken og måtte taues inn. To personer er sjekket av helsevesenet i tillegg til sjåføren som forårsaket det hele.

Lange køer i begge retninger etter ulykken mellom avkjøringen til Mjøndalen og Steinberg. (Foto: Privat)

Del:
Annonse