24. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

I morgen blir det jubileumsmarkering for rådhuset i Hokksund som ble tatt i bruk for nøyaktig 50 år siden 1. desember 1972.

Feirer at rådhuset i Hokksund er 50 år i morgen

I morgen torsdag 1. desember blir det feiring av et helt spesielt bygg i Hokksund – nemlig rådhuset. Det er nøyaktig 50 år siden det ble åpnet og det må selvsagt markeres på ulike måter.
Annonse

Øvre Eiker rådhus ble åpnet 1. desember 1972 som en kombinasjon av administrasjonsbygg, tinghus og kulturhus med møtesal, bibliotek og svømmehall. Bygningen har et omfattende vedlikeholdsbehov, og kommunens ledelse har derfor satt i gang en prosess for å se på hvilke muligheter det store bygget har.

Men dette kommer til å koste mye penger og så langt er det ikke endelig bestemt hva som skal skje for å utnytte arealene bedre.

Annonse

I mellomtiden blir det altså feiring eller markering av jubileet. Det skjer med en tidlig start i svømmehallen og varer helt til kl. 19 på kvelden.

Foruten gratis morgensvømming med frokost blir det mimring på biblioteket, underholdning ved Eiker Spellemannslag, velkomsthilsen fra ordføreren og mer underholdning.

En av veteranene i Øvre Eiker, Steinar Karlsen vil holde et foredrag om rådhusets historie. Etter det vil ordføreren ha litt å si før det hele avsluttes med Eikersangen akkompagnert på piano av Lisbeth Andreassen Karijord.

Selvsagt blir det også feiring med kaffe og kaker i foajeen og alle er velkommen og det hele er gratis.

Del:
Annonse