10. juni 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her smeller det forholdsvis ofte – ved fotgjengerfeltet ved Sanden Hotell og Nøstetangen.

To påkjørsler bakfra på under halvtimen i Hokksund

To biler som kjørte i bakenden på den foranliggende – begge hendelser innenfor en halvtime. Både politi og ambulanse fikk en dobbelt utrykning i ettermiddagstrafikken.
Annonse

Den første ulykken skjedde rett ved fotgjengerfeltet ved Sanden Hotell i Østre Brugate like før kl. 17.15. En ung gutt greide ikke å stoppe i tide da en kvinne stoppet for en fotgjenger.

Til alt hell ble det ikke store skader på bilene og ingen personskader. Ambulansepersonellet sjekket damen og fant ut at det ikke var behov for verken legevakt eller sykehus. Den unge mannen som kjørte på damen, var også uskadet.

Annonse

Politiet sier til Ekernytt.no at dette ikke er noen politisak og at partene må skrive skademelding selv. Bilene var kjørbare, men fikk mindre skader.

Ulykke nummer to skjedde i Hasselbakken ved Bråtens Bilco kl. 17.40. Også her var det påkjørsel bakfra og ambulansepersonell sjekket én av personene som var innblandet i ulykken. Politiet sjekker hendelsesforløpet, men der er ikke meldt om store skader på verken folk eler kjøretøy.

Del: