28. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Mari Nygård i Prix Hokksund delte ut 10.000 kroner til Frivillig-Troppen på Arbeidern i dag under juleavslutningen.

God service lønner seg – også for Frivillig-Troppen på Arbeidern

De fleste butikkdrivere har fått erfare at god service overfor kundene sine er bra for «businessen». Men noen ganger er det ekstra bra og kan få konsekvenser mottakeren i dette tilfellet ikke ante noe om. Frivillig-Troppen på Arbeidern fikk nemlig 10.000 kroner i dag.
Annonse

Tirsdag formiddag var storsalen på Arbeidern i Gamle-Hokksund pyntet til fest. I flere timer hadde de frivillige jobbet med borddekking og pynting i tillegg til å ordne og å varme opp en skikkelig julelunsj til de vel 60 gjestene.

Men de skulle få mer enn bare god mat og drikke. Mari Nygård – leder på Prix i Hokksund, troppet nemlig opp med en gave som kommer godt med for de frivillige som legger ned en stor innsats gjennom året på Arbeidern.

Annonse

Mari er nemlig beviset på at god service lønner seg. Hun og Prix-butikken i Gamle-Hokksund har nemlig blitt vurdert av et uavhengig konsulentfirma ved flere anledninger når det kommer til service.

Coop Vest-Viken har nemlig en slik ordning som belønner butikkene sine. De gir ut gull-pins og når og hvis en butikk får fem av dem, kommer de i en egen og eksklusiv gullklubb.

Men Prix i Gamle-Hokksund har ikke nøyd seg med fem – de fikk hele 30 gull-pins og rykket dermed opp til å bli ambassadører.

– Det gjør at vi for 2021 fikk 10.000 kroner som vi kunne dele ut til et veldedig formål etter eget ønske. Det har tatt litt tid før dette var mulig, men dagens juleavslutning for Frivillig-Troppen, mente jeg var en god anledning, sier Mari til Eikernytt.no.

Hun kunne fortelle den gode nyheter for alle gjestene ved dagens sesongavslutning og høstet naturlig nok stor applaus og mange gode ord for at nettopp denne «stå-på-gjengen» fikk disse pengene.

– Arbeidern og Gamle-Hokksund ligger hjertet nærmest ettersom jeg både bor og jobber her. Det var ikke vanskelig å velge mottaker da, sa hun og la til at hun hadde hørt at kommunen ikke hadde hatt råd til å innfri noen av utstyrsønskene fra troppen.

Nå er det ikke første gang Prix-butikken kommer med gaver. Gjennom en årrekke har de sponset godteposer til barna i forbindelse med Jul i Gamle-Hokksund. Men butikken har også vært gavmild med andre varer.

Mari og representanter for Frivillig-Troppen. F.v. ser vi Eli Nilsen, Torunn Hansen og Harald Hølen.
Del:
Annonse