8. februar 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hans Bernhard Sollie og Bjørn Wennberg fra Lions overrakte den symbolske sjekken på 25.000 kroner til Øvre Eiker Skolekorps ved Kay Robert Forsbom tirsdag.

Overrasket Øvre Eiker Skolekorps under julekonserten

Tirsdag 6. desember inviterte Øvre Eiker Skolekorps til julekonsert i kultursalen på Hokksund Ungdomsskole. Her fikk de seg selv en overraskelse de sent vil glemme.
Annonse

Skolekorpset teller totalt ca. 60 unge i alder syv – åtte år til 20 år og er fordelt i aspirantkorps, juniorkorps og hovedkorps.

Siste året har det kommet til 15 nye aspiranter, etter et lite frafall i koronaperioden. For å gi aspirantene et bedre samhold og identitet har det vært et ønske om å kjøpe T-skjorter og gensere om en «uniform» for disse.

Annonse

I starten på julekonserten kunne Lions Club Øvre Eiker overrekke en sjekk på 25.000 kroner som støtte til innkjøpet og til inspirasjon til å fortsette i musikken.

– Skolekorpset er en flott aktivitet for ungdommen og gir bygda stor glede ved sine opptredener gjennom året, skriver Lions i en melding til Ekernytt.no.

Lions har også tidligere støttet skolekorpset ved å gi dem en ny fane. Arbeidet for barn og unge har høyeste prioritet innen Lions, med det holdningsskapende programmet «Mitt Valg» i barne- og ungdomsskolen, samt at det i fjor blei gitt hovedstøtte til Barne- og ungdomsteatrene i bygda med til sammen 60.000 kroner.

Del: