1. februar 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Coca-Cola traileren kommer til OBS i Krokstadelva 12. desember en gang mellom 13.00 og 18.00. Det er alltid mange som vil se denne traileren de er blitt kjent med gjennom TV.

«Holidays are coming» til Krokstadelva og Drammen

Det har blitt en tradisjon for mange nordmenn at «Holidays are coming»-traileren besøker hjemstedet deres og sprer lys i førjulsmørket, akkurat som i den kjente TV-filmen. Årets turné ruller snart i gang og 12. desember kommer den til OBS på Buskerud Storsenter.
Annonse

Det er en ikonisk scene på TV-skjermen: Den klassiske, røde Coca-Cola-traileren kjører gjennom mørke landskaper og lyser dem opp i førjulstiden, til tonene av det kjente «Holidays are coming»-lydsporet.

I over 20 år har nordmenn kunnet glede seg over at den samme juletraileren også kjører rundt i Norge, og sprer den samme stemningen langs landeveien, i tettsteder og småbyer.

Annonse

I vårt område er det altså OBS i Krokstadelva som får besøk først. Det skjer den 12. desember. 15. desember er det Meny på Gulskogen som får besøk før den samme dag kjører videre til Circle K på Rundtom i Drammen.

– Det har blitt en tradisjon for mange at juletraileren kommer med alle lysene og sprer stemning, akkurat som vi er vant til å se det i filmen. Vi hører ofte «Nå er det endelig jul» fra folk på stedene som får besøk, sier Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge, og fortsetter:

– Også i år starter reisen i Tromsø, den 24. november. De neste ukene vil to like trailere turnere landet rundt, og stoppe på til sammen 59 steder. I fjor spilte vi inn en helt spesiell film over den berømte Tromsøbrua, og denne filmen viser vi nå på nytt i digitale flater, fortsetter Haugen.

Etter noen års fravær er også den ikoniske «Holidays are coming»-filmen tilbake på TV-skjermen.

– Det er alltid stor etterspørsel etter denne filmen, igjen på grunn av tradisjonen den har blitt. Derfor er vi glade for å kunne fortelle at den er tilbake på norske TV-skjermer etter noen års fravær. Etter noen uker vil den avløses av fjorårets film, «Chimney», med sitt budskap om samholdet som oppstår mellom mennesker når vi møtes i ulike situasjoner, avslutter Haugen.

Del: