19. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Jarle Hamlot ( i hatt) takket Lions og Trygve Nilsen for gaven. Den andre brukeren er Tore Nilsen. Bak Kenneth Torgersen fra Power og Stian Svendsen fra ledelsen. (Foto: Privat)

«Julenissen» kom tidlig til Haugveien Bofellesskap i år

At «Julenissen» også må fordele arbeidsoppgavene på flere dager er jo ikke unaturlig. Heller ikke at han får hjelp – eksempelvis av Lions-klubben i Øvre Eiker. Det fikk Haugveien Bofellesskap erfare i dag.
Annonse

Haugveien Bofellesskap er et lavterskel møtested for rusomsorg, hvor brukerne samles til et måltid mat, for hjelp med forskjellige ting som søknader o.l., for å se på sport og aktualitetsprogram, eller bare til en god prat.

Værestedet og kafeen har ca. 20 brukere til enhver tid.

Annonse

Lions Club Øvre Eiker kunne overraske de med en ny Smart-TV nå til jul. Den gamle fungerte ikke lenger og nytteverdien av en TV når de samles, er uvurderlig.

Lions Club håper dette kan være et lyspunkt i en, mange ganger, vanskelig hverdag.

Haugveien Bofellesskap har to ansatte, Anne Tonje Heia Nikkerud og Stian Svendsen som med små midler bidrar til en bedre hverdag for mange.

Trygve Nilsen fra Lions kunne overrekke gaven til to av stedets brukere, Tore Nilsen og Jarle Hamlot, mens Stian Svendsen var til stede fra de ansatte. Power, Borge Butikk, ved Kenneth Torgersen har levert TV-en og var også til stede under overrekkelsen.

Del:
Annonse