17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Bare i Viken fylke er det nå 28.231 pakker som ikke er hentet. Kortere frister gjør at du må skynde deg før pakken sendes i retur.

Mangler du en julegave? Over 28.000 pakker ikke hentet i Viken

Mangler du en julegave som skal ha blitt sendt til deg av en venn eller et familiemedlem? Da kan det hende den ligger og venter på ditt lokale hentested. Bare i Viken er det over 28.000 pakker som ikke er hentet.
Annonse

Ved Postens utleveringssteder ligger det fortsatt 129.000 pakker og venter på mottager.

– På mange av våre utleveringssteder ligger det nå julegaver og venter på riktig mottager, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen i Posten som nå oppfordrer alle som vet at de har en pakke hos Posten til å hente disse.

Annonse

I førjulstiden håndterte Posten og Bring rundt to millioner pakker i uken.

I romjula holder din lokale Post i Butikk åpent så lenge butikken er åpen. Det vil si at de aller fleste steder kan du hente ut pakkene dine til og med nyttårsaften, mens det vil være stengt 1. nyttårsdag.

– Glem ikke at hentefristen nå er sju dager i stedet for 14 dager som det var tidligere. Gjennom Posten-appen kan du forlenge hentefristen kostnadsfritt, avslutter Pettersen i Posten.

Del:
Annonse