8. februar 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politiet, Statens vegvesen med flere oppfordrer alle til å ta det ekstra pent på veiene inn mot helgen på grunn av vanskelige kjøreforhold. (Illustrasjon)

Felles oppfordring: Ta det med ro i trafikken inn mot helgen

Politiet, fylkeskommuner og Statens vegvesen med felles oppfordring fredag: - Nå må den enkelte bilfører bidra til at alle kommer trygt frem. Det er viktig at alle tar det med ro og holder avstand til bilen foran.
Annonse

Dette er den klare oppfordringen fra politiet i Agder og Sør-Øst, Agder og Vestfold og Telemark fylkeskommune og Statens vegvesen inn mot helgen.

Fredag blir det svært krevende føre og vanskelige kjøreforhold. På Øst- og Sørlandet, og spesielt i Agder og i Vestfold og Telemark, er det meldt mye nedbør i løpet av kort tid.

Annonse

Mye vær i helgen
Det er meldt svært mye snø i Agder og Vestfold og Telemark fredag, spesielt nedre deler av Vestfold og Telemark og nedre og indre deler av Agder er utsatt. Bilister må forvente mye snø og krevende forhold på veiene. Vest for Kristiansand kan nedbøren komme som regn.

I tillegg er det meldt snøfokk i fjellet. Trafikanter bes beregne ekstra reisetid dersom de skal ut på reise.

Det er meldt mildvær i løpet av helgen, og det kan bli mye regn i lavlandet på lørdag både i Sør- og Øst-Norge.

Ta en sjekk før du reiser
Sjekk trafikkmeldinger på vegvesen.no/trafikk før du reiser. Her finner du også webkamera fra veiene.

På våre fjellovergangsider finner du informasjon om fjelloverganger og værutsatte veier: Fjelloverganger | Statens vegvesen

Del: