25. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kristine Rokke kommer her igjennom Glassverkets forsvar og scorer sitt eneste mål i denne kampen.

HIL avgjorde kampen mot Glassverket 2 i første omgang

Kampen mellom Hokksunds damelag i andre divisjon og Glassverket 2 ble aldri helt spennende selv om lagene spilte jevnt i andre omgang. Resultatet ble nemlig åtte mål i favør av HIL-damene – en målforskjell de fikk i første omgang.
Annonse

Hokksunds damer hadde et bedre utgangspunkt før ettermiddagens kamp i Sentrumshallen i Hokksund. De lå på en åttende plass på tabellen med 10 kamper av serien spilt. Glassverket 2 hadde én kamp mer, men hadde bare seks poeng etter tre seire og hele åtte tap og lå dermed på en 10. plass. HIL-damene hadde fem seire og fem tap før ettermiddagens kamp.

Begge lag gikk ut i et høyt tempo og hadde liten tid til å bygge opp et skikkelig angrep. Det resulterte i flere stang ut for begge lags vedkommende. Det ble også flere tekniske feil på begge sider av banen.

Annonse

Glassverket mistet også ballen ved et par anledninger fra avkast. Å sprette ballen i stedet for å kaste den etter at dommeren har satt i gang spillet igjen etter scoring, er å gi ballen over til motstanderen. Men det tok altså en forklaring fra dommerne før de tok poenget.

Glassverkets trener tok timeout på stillingen 10 – 5. Det hjalp lite for Hil bare økte ledelsen etter én umiddelbar scoring av Glassverkets damer.

Etter pausen fulgte lagene hverandre helt jevn i antall mål, men HIL hadde hele tiden en komfortabel ledelse. 18.07 ut i andre omgang tok HIL-treneren timeout på stillingen 23 – 17 og etter det ble det færre scoringer for Glassverkets del.

Resultater og scoringer
Ved pause sto det 17 – 9 på tavla i Sentrumshallen. Etter fullspilt kamp var stillingen 30 – 22.

Nr. 47: Elisabeth Stormoen Raddum – 2 mål

Glassverkets målvakt hadde flere gode redninger, men her slapp ballen forbi. Spiller nr. 2 – Marianne Hannisdal scoret fem mål fra sin ving-posisjon.