26. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det har vært en omfattende politiaksjon i Stasjonsgata i Hokksund etter at en mann ble funnet knivstukket utenfor banken i sentrum. En annen mann er arrestert, mistenkt for handlingen.

Mann knivstukket i Hokksund sentrum – én pågrepet

(Oppdatert kl. 22.45) En lokal mann fra Hokksund er knivstukket flere ganger under en voldshendelse i Stasjonsgata i Hokksund nå i kveld. En annen mann – også han lokal- er arrestert for hendelsen. Det pågår nå en stor politiaksjon i Hokksund sentrum.
Annonse

Det var klokken 22.35 at politiet fikk melding om en voldshendelse i Hokksund sentrum. En lokal mann var da knivstukket flere ganger på eller utenfor en privatadresse i Stasjonsgata.

Stor politistyrker rykket ut til stedet sammen med ambulanse. Den skadde mannen ble umiddelbart kjørt til Drammen sykehus. Han er knivstukket flere ganger, men politiet kan ikke si hvor alvorlig skadene er.

Annonse

Det er på det rene at mannen har blødd kraftig. Det vitner blodsporene på fortauet i Stasjonsgata om. Det er også samlet inn blodige klær og andre gjenstander fra åstedet. Kniven som er brukt skal også være funnet og sikret som bevis.

Innsatslederen på stedet sier til Eikernytt.no at de nå avhører eventuelle vitner og at de har søkt gjennom flere adresser i enden av Stasjonsgata mot Bruhjørnet. Politiet tok seg også opp til en leilighet på Bruhjørnet hvor det har vært aksjoner før og hvor en mann ble alvorlig skadet utenfor.

Politiet har også brukt hund og drone i søk etter eventuelle flere gjerningsmenn.

Politiet ønsker ikke å si noe om verken offer eller gjerningsmann bortsett fra at begge er lokale.

Operasjonsleder Trond Egil Groth sier til dt.no at den fornærmede ikke skal være livstruende skadd. Begge de involverte er kjente av politiet fra før.

Det var et stort politioppbud med nærmere 10 patruljer i Hokksund lørdag kveld.
Her samler politiet sammen blodige klær etter knivstikkingen og sikrer bevis i saken.Del:
Annonse