23. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

FrPs topp fem i Øvre Eiker foran valget. F.v. Karl Gustav Aaknes, Pelle Kristensen Jacobsen, Håkon Sengsvoll, Wenche Nordahl Karlsen og Trond Bermingrud.

FrP-årsmøte spikret listen foran årets kommunestyrevalg

VALG 2023: Øvre Eiker FrP avholdt sitt årsmøte med nominasjonsmøte fredag kveld. De var samlet i Østsiden Jeger & Fiskeforening sin hytte i Dynge i Gamle-Hokksund. Trond Bermingrud er valgt til partiets ordførerkandidat.
Annonse

– Lavrans Kierulf kom på besøk fra fylkestingsgruppa, og vi hadde fått en hyggelig videohilsen fra Sylvi Listhaug. Under valget i lokallaget ble Karl Gustav Aaknes enstemmig valgt til ny lokallagsleder, og vi gratulerer så mye. Samtidig vil vi få takke Jan Åge Størseth for den flotte jobben han har gjort som lokallagsleder, forteller Trond Bermingrud.

Etter et godt og innholdsrikt årsmøte, var det tid for en matbit og drikke, før det var tid for nominasjonsvalg til høstens kommunevalg.

Annonse

Et enstemmig årsmøte valgte Trond Bermingrud som ordførerkandidat.

Så var det tid for resten av lista, og den er som følger:

1: Trond Bermingrud
2: Karl Gustav Aaknes
3: Wenche Nordahl Karlsen
4: Håkon Sengsvoll
5: Pelle Kristensen Jacobsen

6: Helge Røkeberg
7: Bjørn Erik Hetty Nebell
8: Petter Vanebo
9: Tommy Karlsen
10: Elisa Haugen
11: Cato Finsal
12: Tommy Simensen
13: Jan Åge Størseth
14: Knut Erik Skistad
15: Arne Moen

De 5 første på lista er kumulerte.

Det ble også tale av ordførerkandidaten, som takket for tilliten, og ønsket gamle og spesielt de nye på lista hjertelig velkommen. Og siden det under budsjettbehandlingen var satt av en betydelig sum til årets valgkamp, så gleder vi oss til valgkampen, heter det i referatet.

Planen nå er å snarest holde et møte og sette i gang arbeidet med å lage tidenes beste valgkampprogram for Øvre Eikers befolkning.

Del:
Annonse