19. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Sentrale ungdommer bak arrangementet i kirken der inntekten gikk til Toleransereisene. (F.v.) Jakob Wegner Sandbakken, Shalom Ghebreyesus, Athina Taftazani og Lucas Émil Isachsen.

Vestfossen-elever med kulturkveld for Toleransereisen

Onsdag var Vestfossen kirke fullsatt da 9. klasse ved Vestfossen ungdomsskole inviterte til kulturkveld til inntekt for Toleransereisen.
Annonse

Hele elevflokken på over 100 dannet et kjempekor med trøkk og engasjement. Flere hadde soloinnspill med sang, dikt, og musikk. I tillegg holdt to elever en tale med tankevekkende innhold om hvor viktig det er at vi engasjerer oss i å skape et samfunn med toleranse, tåle forskjeller og bry oss om hverandre.

To dyktige elever loset hele programmet trygt i havn. Svein Ludvig Larsen fra Øvre Eiker viser ansikt innledet med den historisk bakgrunn for toleransearbeidet i vår kommune.

Annonse

– Vi i Øvre Eiker viser ansikt er imponert over elvenes engasjement og innsats for denne viktige saken. Vi berømmer også skolen og lærernes engasjement og ikke minst foreldrenes dugnadsinnsats for å få til disse turene.

Det ble en flott kulturkveld i en fullsatt Vestfossen kirke onsdag der rundt 100 elever vartet opp med sang, dikt og musikk.
Del:
Annonse