19. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det er dette huset i Gamle Kongsbergvei striden står om og som Vigdis Bollerud arvet. Hun er ikke villig til å godta at ekssamboeren skal ha halvparten av verdien.

Spleisen for Vigdis har fått inn 85.000 kroner – dypt takknemlig

Vigdis Bollerud står som kjent i sin livs kamp om må beholde barndomshjemmet sitt på Gamle Kongsbergvei på Darbu. Etter at en nær venninne startet spleisen «Dugnad for rettferdighet og rettssikkerhet!», har det i skrivende stund vært 167 givere som har bidratt med hele 85.000 kroner. – Jeg er dypt takknemlig, sier Vigdis Bollerud til Eikernytt.no.
Annonse

Det pågår som kjent en tvist mellom Vigdis Bollerud og hennes ekssamboer der retten har tilkjent mannen eiendomsretten til halve eiendommen de bodde sammen i nærmere 10 år. Men Vigdis er ikke enig i rettens premisser og har forsøkt å få omgjort dommen om likedeling uten å lykkes.

Nå jobber hun for om mulig å få den tatt opp igjen etter at taksten som ble innhentet i forbindelse med tvangssalget, avslørte at langt fra alt var på «stell» og at byggingen av garasje, tilbygg og kloakkanlegg ikke var godkjent slik det ble fortalt i retten.

Annonse

– Jeg har brukt utrolig mye penger på denne saken og hver eneste krone kommer godt med, sier Vigdis Bollerud til Eikernytt.no.

Hun takker alle som har bidratt og ikke minst venninnen som tok initiativet til dette. Det som har overrasket henne er alle støtteerklæringene og donasjoner fra mennesker som hun ikke kjenner, men som har fulgt innleggene hennes på Facebook.

Det er altså kommet inn 85.000 kroner fra 167 givere pr. fredag kveld. Målet for innsamlingen er 300.000 og det er 21 dager igjen. Om de kommer i mål, er usikkert, men Bollerud håper at de kommer i nærheten.

Rettsakene har kostet henne dyrt og hun har lagt ut over tre millioner i advokathonorar til egen advokat og i tillegg blitt dømt til å dekke ekssamboerens advokatutgifter.

Dette står det på spleis-siden:

Dugnad for rettferdighet og rettssikkerhet!

Alle pengene som samles inn vil i sin helhet gå til hennes kamp for rettferdighet.

Med dette ønsker jeg å starte en spleis for å dekke advokatutgifter mv i en langvarig kamp, og for rettferdighet for vår alles rettssikkerhet .

Vi trenger flere politifolk som Vigdis Bollerud, det å søke sannheten bør trumfe viljen til å klappe hælene sammen å marsjere i takt.

Håper du vil engasjere deg å støtte Vigdis i denne grusomme kampen .

Undertegnet av Liv M.

Del:
Annonse