7. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Dette synet møtte fem måneder gravide Silje Talmo (innfelt) på parkeringen ved Kongsberg sykehus onsdag formiddag. Hun kom seg så vidt inn via passasjersiden.

Dette synet møtte gravide Silje ved Kongsberg sykehus

Er du fem måneder på vei og skal inn i bilen din, er ikke dette synet noe du ønsker å bli møtt med. En Opel Mokka hadde parkert så nærme at det ikke var mulig å komme seg inn i bilen.
Annonse

Silje Talmo var tidlig på Kongsberg sykehus for kontroll i dag. Men da hun kom ut igjen, var det en «idiot» som hadde parkert ved siden av bilen hennes. Beskrivelsen er Siljes, og det er lett å skjønne frustrasjonen.

For med en ny baby i magen begynner bevegelsesmulighetene å bli noe redusert. Da er det umulig å komme seg inn i bilen til høyre på vanlig måte. Trangt var det også på andre siden for den gravide eikværingen, men med litt om og menn kom hun seg inn og over på førersiden.

Annonse

– Jeg har opplevd en del på og langs veiene, men dette tar kaka. Snakk om egoist, sier hun til Eikernytt.no nå i kveld.

Så nærme sto bilen parkert at hun måtte gå en runde rundt bilen for å sjekke etter mulige skader, men det var det til alt hell ikke. Bilen er registrert på en dame bosatt i Kongsberg.

Del:
Annonse